follow Catalog firme » Transporturi » Transport persoane » Firme transfer aeroport » Transfer aeroport timis
  home     Firme transfer aeroport   Transfer aeroport timis

Transfer aeroport

transferuri persoane aeroport (TIMIS)
Efectuam transport de persoane cu microbuze de 8+1, 16+1 si 19+1 locuri, soferi profesionisti cu atestat, pentru transportul angajatilor, pe baza de contract, excursi sau circuite turistice, transferuri catre si de la aeroport, etc. preturi negociabile in functie de km. parcursi. sc flo dudan trans srl efectueaza transport intern si international, cu microbuz ford tranzit. experienta noastra in domeniul este o garantie pentru..
0731 *** ***Click aici!
transfer persoane aeroport,transfer aeroport timisoara (TIMIS)
Bcs car, suntem o echipa tanara dar reprezentam cu maxim de profesionalism serviciile de inchirieri auto in tara cat si in strainatate, leasing operational, transport persoane, transfer aeroport, vip transfer, convinge-te, timis 0751-227227,0256/200558. programul nostru este 24h/24h si 7/7zile. oricand, oricat, oriunde. www.bcscar.ro office@bcscar.ro. flota noastra este compusa doar din autoturisme de marca, avand in dotare toate conditiile de comfort personal si securitate...
0751 *** ***Click aici!
transfer persoane aeroport (TIMIS)
Compania noastra va ofera servicii de inchirieri autoturisme pe termen scurt/mediu/lung, servicii de transfer aeroport/alta locatie, servicii sofer la cele mai avanatajoase preturi. Tarife NEGOCIABILE incepnad de la 10 euro/zi. Nu percepem taxe suplimentare pentru predare/preluare aeroport, pentru dotarea autoturismului cu scaun copil, GPS sau lanturi zapada. Pentru informatii suplimentare/rezervari nu ezitati sa ne contactati la nr.0744772324/0256281614, web;www.divietotm.ro - ..
0256 *** ***Click aici!
transfer catre aeroport,transfer de la aeroport (TIMIS)
Contracte pentru transportul angajatilor la si de la locul de munca; tururi ale romaniei si europei cu scopuri turistice sau profesionale; curse ocazionale, team-building-uri, aniversari, evenimente, conferinte, grupuri scolare, sportive, religioase, etc. transfer de la/catre aeroport. preturi concurentiale, negociabile in functie de numarul de km parcursi; microbuze mercedes sprinter si iveco daily, soferi cu peste 10 ani experienta in transport. nou transport marfuri..
0766 *** ***Click aici!
transferuri persoane aeroport budapesta (TIMIS)
Adress Travel oferta servicii de inchiriere microbuze de pana la 19 locuri sau autocare de pana la 55 locuri pentru orice ruta interna sau externa. Flota noastra de masini este in continua crestere, oferindu-va microbuze moderne, dotate cu clima, scaune rabatabile, DVD. Tarifele sunt negociabile in functie de ruta, de numarul de persoane si de durata cursei. Profesionalismul soferilor nostri, precum si ..
0722 *** ***Click aici!
transfer persoane aeroport (TIMIS)
Eleven 11 are ca domeniu de activitate inchirierea masinilor in sistem rent a car in Timisoara atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Conceptul Eleven 11 de inchiriere auto se concentreaza pe satisfactia clientului iar pentru atingerea acestui obiectiv Eleven 11 Timisoara va pune la dispozitie o gama variata de autoturisme dotate si verificate conform standardelor internationale la tarife imbatabile. Suntem o..
0720 *** ***Click aici!